Direct mail experts

Over ons

Op onze over ons pagina kunt u terecht voor ons missie, een omschrijving van de diensten die wij leveren en kunt u een inddruk krijgen van de opdrachtgevers waar wij voor werken.

Onze missie

DM direct mail ondersteunt haar klanten bij het ontwikkelen en/of versterken van hun connecties. Dit doen wij door concrete, kosteneffectieve, efficiënte en succesvolle oplossingen te bieden op het gebied van direct marketing, fulfillment, verzending en logistiek.

over ons
Direct mail experts 8

Diensten die wij leveren

team 4
Direct mail experts 9

Direct mail

Wij ondersteunen met regelmaat onze opdrachtgevers bij hun direct marketing campagnes. Als bedrijf zijn wij gespecialiseerd in direct marketing. Wij bieden niet alleen advies de opzet van campagnes ook kunnen wij faciliteren in de ontwikkeling van marketing en communicatiemiddelen en systemen. Deze zetten middelen en systemen stemmen wij af en worden uiteraard gepersonaliseerd waardoor het effect van de direct marketingcampagnes meer impact maken.

fulfilement bedrijf
Direct mail experts 10

Fulfilment

Een fulfilmentbedrijf is een organisatie die over de kunst van het verwerken van voorraden, het verwerken van orders en het verzenden van goederen voor andere bedrijven als geen ander beheerst. Door het fulfilment proces te optimaliseren komen kostbare tijd en middelen vrij. Deze kunnen elders worden ingezet zodat de groei gestimuleerd wordt.  

De term fulfilment is een verwijzing naar de functies die horen bij de supply chain.  Het gaat om het ontvangst, de verwerking en aflevering van goederen.

printen en grafische afwerken
Direct mail experts 11

Print en grafische afwerking

Onze mensen en machines zorgen naast het printwerk ook voor de zorgvuldige afwerking van folders, flyers, magazines boekjes, uitnodigingen, handleidingen, menu’s, en een verscheidenheid aan ander druk en printwerk.

fulfilment bedrijf
Direct mail experts 12

Warehousing

Warehousing is het proces van opslag van fysieke goederen of inventaris in een magazijn of opslagfaciliteit voordat ze worden verkocht of gedistribueerd. Magazijnen zorgen voor een veilige opslag en bescherming van producten op een georganiseerde manier, waardoor het gemakkelijk is om de locatie van een item te traceren, wanneer het item is aangekomen, hoe lang het item daar is geweest, en de hoeveelheid bij de hand.

Voor een klein of nieuw bedrijf kan de opslag van de inventaris vanuit huis gebeuren totdat de ruimte ontgroeid is. Op dat moment zal het bedrijf opslagruimte moeten huren, een magazijn moeten huren of de logistiek moeten uitbesteden aan een derde partij en de inventaris moeten opslaan in hun opslagfaciliteiten.

Wie behoren tot onze opdrachtgevers

testimonial 1

Tot de klantenkring van DM direct mail behoren middelgrote ondernemingen, brancheorganisaties, stichtingen, (semi)overheden, bedrijven, onderwijs- en zorginstellingen. Veel marketing- en communicatiebedrijven kiezen DM direct mail als hun partner voor het plannen, distribueren en beheren van direct mail-initiatieven. Daarnaast leveren wij op maat gemaakte web order management systemen voor diverse internetbedrijven.

Meer weten? Neem direct contact met ons op!