Waar partijenpost aanbieden anno 2022

Waar kunt u uw partijenpost aanbieden in 2022

Heeft u een enorme hoeveelheid post of pakketten te verzenden? En komt uw mailing in aanmerking voor het label partijenpost? Dan kunt u uw pakketten zelf afleveren bij de dichtstbijzijnde PostNL drop-off locatie. U kunt uw zending ook bij ons brengen en afgeven.

U kunt ons vinden op het volgende adres:

DM Direct Mail
Wildeman 8
3905 TL Veenendaal

Met behulp van onze ophaalservice kunnen wij ook partijenpost ophalen.

Waar partijenpost aanbieden

U kunt er ook voor kiezen om uw pakket door ons te laten afhalen. U kunt in dit scenario gebruik maken van onze ophaalservice. Stuur een e-mail naar [email protected] als u van deze service gebruik wilt maken.
Heeft u vragen? Bel ons dan tijdens kantooruren. Ons telefoonnummer is naar +31 (0)318-413252.

Maakt u gebruik van onze voordelige online verzendservice?

Onze online verzendtool is beschikbaar voor onze opdrachtgevers die een pakket zelf willen verzenden. Deze technologie is eenvoudig te gebruiken en efficiënt, waardoor u en uw bedrijf voor minder geld post en pakketten kunnen versturen.
Heeft u een afwijkende zending? Dan ontvangt u eerst een offerte van ons. Vervolgens kunt u gebruik maken van deze verzendservice.

Bij overeenkomst krijgt uw bedrijf mogelijk een persoonlijk account met een inlognaam en wachtwoord.
Nadat u of uw medewerkers zijn ingelogd, kunt u uw vracht snel online registreren. Daarbij vult u de gewenste voorwaarden in, evenals de etiketten. Daarna plakt u de labels op de zending en is deze klaar voor verzending.