Besparen met behulp van een fulfilment bedrijf

Wat is een fulfilment bedrijf?

Een fulfilmentbedrijf is een organisatie die over de kunst van het verwerken van voorraden, het verwerken van orders en het verzenden van goederen voor andere bedrijven als geen ander beheerst. Door het fulfilment proces te optimaliseren komen kostbare tijd en middelen vrij. Deze kunnen elders worden ingezet zodat de groei gestimuleerd wordt.  

De term fulfilment is een verwijzing naar de functies die horen bij de supply chain.  Het gaat om het ontvangst, de verwerking en aflevering van goederen.

E-fulfilment

Vanwege de enorme populariteit is het goed om e-fulfilment speciaal te benoemen. Voor veel e-commerce ondernemers heeft de immense druk van het afhandelen, verwerken en verzenden van goederen veel investering in tijd, middelen en budget tot gevolg. Wij zien dat veel webshop eigenaren hiervoor niet de ruimte en tijd hebben en ervoor kiezen om hun webshopafhandeling onder te brengen aan een gespecialiseerd fulfilment bedrijf.

fulfilment bedrijf

Wat doen fulfilment bedrijven?

Een fulfilment specialist zorgt ervoor dat alle stappen binnen het proces zo optimaal mogelijk worden doorlopen. Een optimaal bestel-, voorraadbeheer en verzendproces zorgt voor  tevreden klanten, kostenbesparingen en ruimte voor focus. Wij onderscheiden 7 belangrijke activiteiten dat een fulfilment bedrijf voor u uithanden kan nemen. Deze 7 vindt u hieronder:

  1. Het ontvangst van de goederen.
  2. Scannen, sorteren, verzamelen en inventarisatie
  3. Opslag van goederen
  4. Verzendklaar maken van de goederen
  5. Verzending van de goederen
  6. Retourafhandeling
  7. Klantenservice

Wilt u fulfilment uitbesteden aan een specialist?

DM direct mail is gespecialiseerd in fulfilment. Wij hebben de kennis, middelen en de ambitie om uw fulfilment proces te optimaliseren. Wij nodigen u dan ook van harte uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen!