Handmatig verpakken anno 2022

Handmatig verpakken, wat zijn de mogelijkheden

Naast de automatische verwerking van orders is er ook de mogelijkheid om handmatig te verpakken. Wellicht verwacht u dat handmatig verpakken langer duurt, maar door de inzet van extra personeel ,kunnen we de doorlooptijd als het nodig is drastisch verkorten. De praktijk laat zien dat wij met behulp van een goede voorbereiding veel tijd kunnen besparen. U als opdrachtgever kunt vaak tijd, middelen en uiteindelijk geld besparen door uw handmatige inpakwerkzaamheden uit te besteden.

Oplossingen voor handmatig verpakken

Verpakken wordt niet langer uitsluitend gezien als een middel om goederen te beschermen totdat ze worden gebruikt. Verpakkingen spelen tegenwoordig een belangrijke rol bij het trekken van de aandacht van de doelgroep.
In veel gevallen moet een verpakking zowel inventief als functioneel zijn. De laatste jaren hebben wij de vraag naar verpakkingsoplossingen zien toenemen. Als verpakkingsbedrijf hebben wij talrijke productielijnen gebouwd om aan de eisen van ons opdrachtgevers te voldoen.

Maatwerk verpakkingsoplossingen

Bij DM Direct Mail kunnen wij ook snelle en op maat gemaakte verpakkingsoplossingen bouwen. Van het bouwen en vullen van displays tot krimpverpakkingen, warehouse services, webshoplevering, incentives en nog veel meer, wij hebben het voor u geregeld.