Veel brieven en/of pakketten versturen?

Wat is partijenpost en hoe werkt het

Wat is partijenpost? Bij partijenpost draait het om bulk / volume. Het is een bulk post en of pakketten zending die gebundeld worden zodat er een groot aantal poststukken die gelijktijdig verzonden worden.

Staat uw organisatie op het punt om een grote volume post- en/of pakketstromen te versturen, dan is het vaak lucratief om het versturen van de post en pakketten onder te brengen bij een organisatie als DM direct mail. Wij zijn specialisten in het bewerkstelligen van besparingen op portokosten. Daarnaast adviseren wij onze opdrachtgevers bij het vormgeven van hun Direct Mailing. Het juiste ontwerp van uw bulkzending kan namelijk er ook voor zorgen dat u tegen een voordeliger tarief uw pakketten en of brieven verstuurt.

Vanaf welke volume komt uw zending in aanmerking voor partijenpost?

We spreken van partijenpost wanneer u 100 of meer poststukken tegelijk verzend. Deze mailing kan bestaan uit pakketten of uit brieven.

Wilt u een gemengde partijenpost versturen?

Wat is partijenpost

Ook voor het versturen van gemengde partijenpost kunt u terecht bij DM direct mail. Met behulp van onze expertise kunnen wij wellicht ook voor u een mooie besparing op uw portokosten realiseren. Meer weten? Vraag dan een offerte aan.