Uw partijenpost voordelig versturen

Uw partijenpost aanbieden via een gespecialiseerd mailing bedrijf

Wanneer u een bulk partij post wilt verzenden dan is het goed om naar het kostenplaatje te kijken. Daarbij zijn er andere verzendcondities waar u rekening mee dient te houden. Wilt u track & trace, dit is geldt uiteraard alleen voor wanneer u pakketten verstuurd ? Binnen welke termijn dient de post aangeboden te worden aan de ontvanger, sluit u een overeenkomst af voor uw partijenpost en wat is hier de looptijd van? Bij DM direct mail kunnen wij u als geen ander adviseren bij het maken van de juiste afwegingen. Ook voor de handling van uw mailing kunt u bij ons terecht. Van het ontwerp, printen, personaliseren, couverteren, verzenden tot aan de respons verwerking.

Besparen op uw portokosten

Dm direct mail heeft diverse voordelige prijsafspraken met diverse verzenders. Dit maakt dan ook dat wij uw direct mailing tegen een scherp tarief kunnen aanbieden. Voor veel van onze opdrachtgevers realiseren wij dan ook een interessante korting op hun portokosten. Daarbij kunnen wij dus de gehele handling van uw zending voor ons rekening nemen. Door onze ervaring werken wij kosten efficiënt, besparen wij u tijd en middelen en bovendien kunnen wij u adviseren waardoor mogelijke fouten u bespaart blijven.

Hoe komt het tarief van de portkosten tot stand?

Het tarief voor het verzenden van uw partijenpost is ook afhankelijk van wat en hoe u daadwerkelijk wilt gaan versturen. Hieronder vindt u hier een opsomming van:

  • Het gewicht;
  • De vorm van het poststuk,
  • De bestemming;
  • Snelheid van bezorging;
  • Volume van de verzending.

Bent u benieuwd wat u kan besparen?

Gaat u een grote volume poststukken verzenden? Neem contact met ons op. Wij zoeken graag voor u uit of uw zending in aanmerking komt voor het label partijenpost. Zelf mocht u hier niet voor in aanmerking komen, dan denken wij graag mee in andere manieren waarop u kunt besparen op uw portokosten!