Krimpfolieverpakking biedt een uitstekende bescherming tegen een lage kostprijs.

Krimpfolie verpakken

Heeft uw bedrijf de nodige tijd, geld en moeite geïnvesteerd in de ontwikkeling en het ontwerp van een product, de verpakking en/of de communicatiemiddelen? Dan is er een goede reden om het eindproduct te beschermen met een beproefde verpakkingsmethode zoals krimpfolieverpakking. U kunt kiezen voor handmatig verpakken als u een bescheiden aantal artikelen te verpakken heeft. U kunt ook kiezen voor een machine om uw artikelen te verpakken, zoals een specifieke krimpverpakkingsmachine.

Wat zijn de voordelen van krimpfolieverpakkingen?

Naast het feit dat krimpverpakken een redelijk voordelige manier van verpakken is, zijn er nog een aantal andere voordelen aan deze manier van grafische afwerking.

Het product wordt bijvoorbeeld beschermd tijdens het transport en tegen weersinvloeden. Ook biedt Folie verpakken een aantal promotionele mogelijkheden. Het is eenvoudig om opvallende premiums toe te voegen en ze te beschermen tegen diefstal. Bovendien levert een veilig verpakt object op presentatieschappen, displays en showrooms doorgaans een fraai geheel op.

De flexibiliteit van krimpfolieverpakkingen bij DM direct mail

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om zowel kleine als grote oplagen te verwerken. Bovendien zijn wij als verpakkingsbedrijf aanpasbaar op het gebied van vormen en maten.

Wilt u meer weten over de Folie, krimp- en sealmogelijkheden die wij bieden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, ook als u vragen of opmerkingen heeft.